28 januari, 09:30 – 11:00 uur

Positieve gezondheid en meer tevreden klanten, dat zijn de uitgangspunten achter de Herstelondersteunende intake waar GGZ Noord-Holland-Noord sinds 2018 mee werkt. Alle nieuwe aanmelders tussen de 18 en 70 jaar krijgen bij GGZ Noord-Holland-Noord een Herstelondersteunende intake (HoI). Direct na aanmelding is er telefonisch contact met de cliënt, waarin een eerste screening plaatsvindt. Na twee tot drie weken volgt een gesprek met een ervaringsdeskundige, een regiebehandelaar en een basispsycholoog of spv’er die de verslaglegging en coördinatie doet. Niet de diagnose, maar de vraag van de cliënt centraal: Wat is er gebeurd? Waar wil hij/zij aan werken? Wat moet de opbrengst zijn? Zo’n tweederde van de mensen kiest ervoor om ook in de herstelwerkplaats aan de slag te gaan. Het aantal verwijzingen naar de S-GGZ is teruggelopen. In dit webinar  staan de aanpak en de praktische organisatie centraal.

Sprekers

Het webinar wordt verzorgd door Marty Dijkstra, GZ-psycholoog-psychotherapeut & manager aanmeldpunt & e-Health, samen met een ervaringsdeskundige.

Aanmelden

Stuur een mail met uw gegevens naar info@wegvandewachtlijst.nl er vermeld daarbij ‘Webinar Herstelondersteunende Intake 28 januari’. U ontvangt een bevestiging en circa een week van te voren de link naar de bijeenkomst. Deze wordt gehouden in een beveiligde Zoom-omgeving.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email