Huisartsenregio's en regionale contactpersonen ggz

Om overzicht te bieden welke contactpersonen er regionaal zijn binnen de ggz in de huisartsenregio’s is onderstaande kaart ontwikkeld. Bekijk ook de stand van zaken in jouw regioDoor met uw muis over een gemeente te gaan licht deze op. Klik op de betreffende gemeente. Hierna verschijnt naast de kaart de contactinformatie die beschikbaar is. Met het balkje onderaan de contactinformatie kunt u naar rechts om alle onderdelen van de informatie te zien. 

De kaart werkt het beste op een groot scherm. Als u op het icoontje helemaal rechts onder het roze vlak klikt zal de kaart in het gehele scherm van uw computer getoond worden. 

Welke informatie bevat de kaart?

  • Heeft u een consultatieve vraag of weet u niet waar uw patiënt het beste past? Klik op de gemeente waar u werkzaam bent en kijk bij de gegevens die in het witte vak verschijnen naar de informatie bij de kolom; ‘regionale doorzettingsmacht’ en kies de contactgegevens van ’trede 1 / overlegtafel’.
  • Wilt u weten welke partijen betrokken zijn in de samenwerking rondom de wachttijden in de ggz? Zie daarvoor de overige gegevens in het witte vak (gebruik de schuifbalk onderaan).

Let op: niet in alle regio’s zijn alle gegevens bekend. De kaart wordt verder gevuld en doorontwikkeld. De volgende update vindt begin januari 2024 plaats.

Heeft u aanvullingen voor de contactinformatie in de huisartsenregio’s? Mail uw suggestie dan naar info@wegvandewachtlijst.nl