AFGELAST! Congres Wachttijden GGZ

22 september 2020

 

Het congres Wachtlijsten GGZ pakken we samen aan van 22 september a.s. is afgelast. Door de corona-uitbraak en de daarmee samenhangende maatregelen kunnen we de bijeenkomst, waarvoor inmiddels meer dan 200 mensen zich hadden aangemeld, niet fysiek laten doorgaan. Jammer, want het terugdringen van wachttijden in de GGZ blijft onverminderd actueel. Vanzelfsprekend zoeken we naar andere manieren om dat onderwerp op de agenda te houden en u te inspireren tot een aanpak van de knelpunten. 

Op dit moment verkennen we de mogelijkheden om op 22 september een tweetal expertmeetings van maximaal 30 deelnemers te organiseren rond diagnosegroepen waarvoor de wachttijden het langst zijn:

  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • Autisme

Bent u geïnteresseerd in een van deze twee onderwerpen, houdt uw dan de agenda nog vrij! De mensen die zich voor deze sessies hadden aangemeld zullen we hierover apart informeren. Ook bekijken we de mogelijkheden om na de zomer een aantal van de geprogrammeerde workshops als webinar aan te bieden. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte over de mogelijkheden om daaraan deel te nemen.