four person holding each others waist at daytime

Uitnodiging reflectiebijeenkomst voor ervaringdeskundigen en cliëntvertegenwoordigers

Het Trimbos-instituut, het Nivel, MIND en InBegrepen nodigen u van harte uit voor een reflectiebijeenkomst over: 
Wat wel en wat niet werkt in de aanpak van ggz wachttijden

 

Datum: donderdag 6 juni
Locatie: online via Microsoft Teams
Vergoeding: U ontvangt voor deelname een cadeaubon van €30
Voor wie: Cliëntvertegenwoordigers en ervaringsdeskundigen die betrokken zijn bij of te maken hebben met de regionale ggz wachtlijstaanpak van de ZonMw Versnellers-projecten.

Regionale aanpak ggz wachttijden
Door heel Nederland wordt in regio’s hard gewerkt aan het verminderen van de ggz wachttijden. Dit gebeurt onder meer via 20 regionale projecten die subsidie hebben ontvangen van het ZonMw-programma ‘Versnellers binnen de ggz’. Wij voeren moment een evaluatieonderzoek uit naar deze projecten om erachter te komen wat wel en niet werkt in de wachtlijstaanpak. Het is belangrijk om daarbij de meningen en ervaringen van betrokken cliëntvertegenwoordigers en ervaringsdeskundigen mee te nemen.

Deel uw mening en ervaring
Kom meer te weten over de regionale wachtlijstaanpakken, en lever tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan het evaluatieonderzoek. We presenteren u de eerste inzichten uit onze evaluatie. Daarna willen we graag uw mening en ervaringen horen. Wij nemen uw input mee in onze eerste rapportage met adviezen en aanbevelingen die na de zomer wordt gepubliceerd.

Over het evaluatieonderzoek
De evaluatie regionale aanpak wachttijden ggz wordt gefinancierd door ZonMw, is gestart in augustus 2023 en duurt 2 jaar. Meer weten? Kijk op de website of neem contact op met projectleider Jasper Nuijen (jnuijen@trimbos.nl).

Doet u mee?
U kunt zich tot uiterlijk 2 juni aanmelden voor de reflectiebijeenkomst bij Isabelle Janson (IJanson@trimbos.nl). Ook als u vragen heeft over de bijeenkomst kunt u hier terecht. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u nadere informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email