Crop content female in stylish sweater and eyeglasses surfing modern mobile phone while sitting at desk in light contemporary workspace

Cliënt op wachtlijst aan de slag met Superbrains-app

De wachtlijsten voor de ggz zijn niet van vandaag op morgen opgelost. Daarom werkt Parnassia Groep aan initiatieven om cliënten al eerder te kunnen ondersteunen. De zorgmerken PsyQ, Brijder, Indigo en I-psy bieden cliënten tijdens de wachttijd de app Superbrains aan. Met de app kunnen zij zelf al aan de slag met het verbeteren van hun mentale gezondheid.

Inzet app Superbrains  
Superbrains zet op een slimme manier ervaringsdeskundigen in, biedt (dagelijkse) oefeningen en geeft praktische en nuttige informatie die helpend kan zijn. Deelnemers krijgen in de app een goede begeleiding door voor aanvang een Webinar en een starttraining te volgen.  

Superbrains is een onderdeel van Parnassia Groep en heeft zijn nut al bewezen voor mensen met ADHD. De app is in de tussentijd verder ontwikkeld en uitgebreid en biedt nu ook ondersteuning voor een bredere doelgroep. De app is geen vervanging van een behandeling maar biedt vooraf en – indien gewenst – tijdens de behandeling ondersteuning. 

Download de handleiding voor behandelaren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email